یک روزنامه انگلیسی در خصوص اشتباه دروازه بان تیم ملی انگلیس در دیدار با آمریکا نوشت: نامزد کانادایی رابرت گرین مقصر اصلی این لغزش است.
به گزارش مهر به نقل از یورواسپورت، پس از اشتباه دروازه بان تیم ملی انگلیس در گلی که از آمریکا دریافت کرد رسانه های انگلیس انتقادات تندی را نثار این بازیکن 30 ساله تیم وست هام کردند.
در این راستا روزنامه دیلی میرور انگلیس نوشت: رابرت گرین در این دیدار آشکارا ویران بود چون قبل از جام جهانی دچار شکست عاطفی شدیدی شده و نامزد کانادایی اش وی را ترک کرده است."
به اعتقاد این روزنامه انگلیسی، دلیل این لغزش که در روزهای اخیر به یک خبر جنجالی در تمام دنیا تبدیل شده است به هم خوردن قرار ازدواج گرین است که موجب شد تمرکز این دوازه بان کم شود.
این درحالی است که اندی ایوانز، وکیل گرین ضمن تکذیب این ادعا توضیح داد: "به هم خوردن قرار ازدواج هیچ اثری بر روی تمرکز رابرت نداشت."
پخش شایعات درباره علت اشتباه رابرت گرین در شرایطی دنبال می شود که تیم فابیو کاپلو در حال آماده سازی برای رویارویی با تیم ملی الجزایر است.
دیدار انگلیس و الجزایر جمعه شب در شهر کیپ تاون انجام می شود. کاپلو در خصوص استفاده از دروازه بان وست هام در دیدار جمعه شب هنوز تصمیم گیری نکرده است.
نویسنده » صابر . ساعت 5:0 عصر روز سه شنبه 89 خرداد 25
به گزارش ایسنا، دادگاه عالی منطقه «پلی موث کراون» در انگلستان در بیانیهای اعلام کرد که دپارتمان خدمات اجتماعی این منطقه و دپارتمان امور شهروندی انگلستان در تلاشند تا دختربچه 14 سالهای را که از جانب پدرش مورد تجاوز قرار گرفته و مادرش هم از صحنههای تجاوز فیلمبرداری کرده است را نجات داده و او را به یک مکان امن منتقل کنند. البته این تلاش تاکنون بینتیجه مانده است.
در گزارش دپارتمان این کشور آمده است که والدین این دختر، هنگامی که وی 13 سال داشته او را از ادامه تحصیل در مدرسه بازداشته و به دپارتمان آموزش و پرورش منطقه «پلی موث کراون» تعهد دارند که در خانه و با معلم خصوصی ادامه تحصیل دخترشان را پیگیری میکنند، در حالی که چنین تعهدی اصلا به اجرا در نیامد.
همچنین در آزمایشات انجام شده مشخص شد که این دختربچه 14 ساله به نوعی بیماری به نام «سندرم عدم تطبیق و یا عدم سازگاری» مبتلاست و والدین او از این نقص استفاده کرده و با شست و شوی مغزی از دخترشان سوءاستفاده کردند.
در این گزارش آمده است که در زمان برگزاری دادگاه، این دختر بچه 14 ساله در حضور هیات منصفه و قاضی اعلام کرده بود که با خواست خود مورد تجاوز و تعدی والدینش قرار گرفته، در حالی که شستوشوی مغزی علت اصلی این رضایت بوده است.
با این حال، چنین ادعایی تاکنون ثابت نشده است و ماموران اداره خدمات اجتماعی و بهزیستی هم در تلاشند تا با اثبات کامل این ادعا، دختربچه نگونبخت را نجات دهند.
مادر این دختر بچه تاکنون دهها تصویر و فیلم مستهجن از وی در شبکههای اینترنتی منتشر کرده است.
در این گزارش نیز به این موضوع اشاره شده است که در صورت اثبات کامل این تجاوز، پدر این دختر که 43 سال دارد، به حداکثر 10 سال حبس محکوم میشود.
«فرانسیس گیلبرت» ـ قاضی رسیدگی به این پرونده ـ نیز خاطرنشان کرد: تاکنون چنین موردی را در انگلستان شاهد نبودیم، این مورد بسیار وحشتناک و رعبانگیز است.
این مورد زمانی به یک فاجعه ملی برای انگلیس بدل شد که تصاویر این دختربچه در اینترنت به صورت سراسری پخش شد و پس از آن نیروهای پلیس با شناسایی منزل وی، به خانه هجوم برده و والدین سنگدل این دختربچه را دستگیر کردند.
نویسنده » صابر . ساعت 3:43 عصر روز یکشنبه 89 اردیبهشت 12
بنابر گزارشی در ایالات متحده، تصویری که رسانه های این کشور از دختران جوان به عنوان وسیله ای برای شهوترانی ترسیم می کنند باعث آسیب روحی و جسمی آنها و حتی دختران خردسال شده است این در حالی است که برخی بازی های ویدیویی تصویری جنسی از دختران را نشان می دهد.
به گزارش سرویس زنان جهان نیوز؛ این گزارش که توسط "انجمن روانشناسی آمریکا"، American Psychological Association تهیه شده، هشدار داده که نگاه رسانه های سراسری این کشور به دختران جوان (نشان دادن آنها در حد یک وسیله شهوترانی) تاثیر منفی بر سلامت روانی آنها می گذارد و باعث بروز عارضه های روانی همچون اختلال در خوردن، کاهش عزت نفس و افسردگی می شود.
در همین حال، بنابر یک نظرسنجی که توسط بی بی سی انجام شده، بیش از نیمی از دختران و زنان جوان بریتانیا می گویند که به قدر کافی لاغر نیستند و برای بهتر شدن ظاهرشان حاضرند زیر تیغ جراحی پلاستیک بروند.
هشت درصد از 25 هزار دختر و پسر 17 تا 34 ساله ای که مورد سوال بی بی سی قرار گرفتند نیز اذعان کردند که برای کم کردن وزن خود از روش برگرداندن غذا استفاده کرده اند.
انجمن روانشناسی آمریکا برای مقابله با نگرش جنسی به دختران توصیه کرده رسانه ها نگرشی مثبت تر در مورد زنان را اشاعه دهند و والدین، مدارس و کارشناسان بهداشتی در مورد تاثیر این گونه تصاویر بر دختران و پسران هشیار باشند.
نگرش جنسی در فرهنگ آمریکایی
روانشناسان آمریکایی در این گزارش آورده اند که مطالب نشریات، برنامه های تلویزیونی، بازی های ویدیویی، ترانه ها و تصاویر ویدیویی گروه های موسیقی مختلف که نگاهی جنسی به دختران و زنان دارند نه تنها ممکن است باعث خودکم بینی آنها نسبت به ظاهرشان شود بلکه همچنین تاثیری منفی بر سلامت رشد جنسی دختران و پسران می گذارد.
در این تحقیق همچنین از آگهی های تبلیغاتی که برای فروش کالاها از تصاویری با بار جنسی استفاده می شود، انتقاد شده است.
این گزارش، "نگرشی جنسی" را این گونه تعریف می کند: وقتی ارزش فرد فقط با جاذبه جنسی یا رفتار جنسی او و نه دیگر خصیصه هایش محک زده می شود و وقتی فرد فقط به عنوان وسیله ای برای ارضاء شهوت جنسی به تصویر کشیده شود.
انجمن روانشناسی آمریکا در گزارش خود آورده اند: "عروسکی که دامن کوتاه سیاه چرمی و چکمه های تنگ ساق بلند به تن دارد، لباس زیر دختر بچه های هفت ساله که با واژه های نامناسب تزئین شده، ترغیب دختران پنج - شش ساله به عشوه گری در مسابقات زیبایی کودکان، همه و همه بخشی از فرهنگ آمریکایی شده که به زن و دختر به عنوان یک وسیله شهوترانی و نه انسان نگاه می کند.
دکتر آیلین زوربریگن، که هدایت تهیه این گزارش را برعهده داشته، می گوید: "نگرش جنسی به دختران در موفقیت تحصیلی آنها نیز تاثیر منفی گذاشته و آن دسته از آنها که خود را در حد یک شی تزئینی می بینند در برخی دروس مدرسه، از جمله ریاضیات و یا حل مسائل فکری موفقیت کمتری دارند."
مخالفان این گزارش می گویند که رسانه ها و صنایع تبلیغاتی مسئول مشکلات روانی و جسمی کودکان و جوانان امروزی آمریکا نیستند.
اسحاق لاریان، رئیس شرکت تولیدکننده محصولات تفریحی "ام جی ای" و همچنین سازنده عروسک های پرفروش "برتز"، می گوید: "برخی بزرگترها در همه چیز مسائل جنسی را می بینند. اما کودکان به عروسک های برتز نگاه می کنند و آنها را فقط زیبا توصیف می کنند. عروسک نمی تواند الگوی یک کودک باشد. این وظیفه والدین است که الگوی او باشند."
انجمن روانشناسی آمریکا برای مقابله با نگرش جنسی به دختران توصیه کرده رسانه ها نگرشی مثبت تر در مورد زنان را اشاعه دهند و والدین، مدارس و کارشناسان بهداشتی در مورد تاثیر این گونه تصاویر بر دختران و پسران هشیار باشند.
دکتر زوربریگن گفت: "ما به عنوان یک جامعه باید تصاویر جنسی از دختران را با تصاویری مثبت تر، مثلا نشان دادن این که هر کدام منحصر به فرد هستند و همچنین نشان دادن توانایی های زنان و دختران، جایگزین کنیم. هدف ما باید دادن پیامی به دختران و پسران در سنین بلوغ باشد که منجر به سلامت رشد جنسی آنها شود."
این گزارش همچنین آورده که دولت ها نیز مسئول هستند که برای کاهش این گونه تصاویر از زنان و دختران در رسانه ها اقدام کنند.
اسحاق لاریان رئیس شرکت ام جی ایی در ادامه می گوید برخی از بزرگترها همه چیز مسائل جنسی را می بینند. اما کودکان به عروسک های برتر نگاه می کنند و آنها را فقط زیبا توصیف می کنند. عروسک نمی تواند الگوی یک کودک باشد.
این گزارش حاکی از آنست که رسانه های غربی با نگاه جنسی به زنان به تخریب هویت و عزت آنان شده است و شان زن را در حد کالا تنزل یافته است.
این در حالی است که غرب همیشه اسلام را خاطر حفظ عزت نفس زنان و خانواده ناقض حقوق بشر می خواند؟!
منبع :جهان
نویسنده » صابر . ساعت 10:5 عصر روز سه شنبه 89 فروردین 31