بهار 92 - دغدغه






درباره نویسنده
بهار 92 - دغدغه
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
عاشقانه های من
احمدی نژاد
مشایی و جوانفکر
جوانان
مدرسه
سیاست
جامعه
دانشگاه
دوستان
اختلاس 3000 میلیاردی
مذهبی
ادبیات
دفاع مقدس
اغفال به همین سادگی است
فساد اخلاقی سیاستمداران
فساد خارجی ها
بنگاههای فساد
متفاوت
کوتاهی ناجا
فساد در همه جا...
وسوسه
خوی حیوانی
روان گردان و بیهوش کننده
طلاق
متفرقه
زمستان 90
پاییز 90
مطالب برگزیده
بهار 91
تابستان 91
تابستان 89
بهار 89
زمستان 88
پاییز 91
زمستان 91
بهار 92


لینکهای روزانه
کالج مجازی کاکتوس [37]
[آرشیو(1)]


لینک دوستان
منطقه و جهان آبستن حوادث خوش یمن
● بندیر ●
بلوچستان
►▌ استان قدس ▌ ◄
نغمه ی عاشقی
شهرستان بجنورد
.: شهر عشق :.
بادصبا
...::بست-70..:: بهترین های روز
سایت روستای چشام (Chesham.ir)
رازهای موفقیت زندگی
برادران شهید هاشمی
ترانه ی زندگیم (Loyal)
سیاه مشق های میم.صاد
عطش (وبلاگ تخصصی ماه محرم و صفر)
محمد قدرتی MOHAMMAD GHODRATI
حکیم دزفولی
گروه اینترنتی جرقه داتکو
نهِ/ دی/ هشتاد و هشت
همای رحمت
زمزمه ی کوچه باغ شاه تور
پاتوق دخترها وپسرها
روان شناسی * 心理学 * psychology
بندر میوزیک
وبلاگ شخصی مرتضی صادقی
صل الله علی الباکین علی الحسین
کوثر ولایت
مذهب عشق
آزاد اندیشان
مناجات با عشق
شهد
*غدیر چشمه همیشه جاری*
عجب صبری خدا دارد......
.:؛ حقوق و حقوقدانان ؛:.
جهاد ولایت
* امام مبین *
درجست وجوی حقیقت
دهاتی
دکتر علی حاجی ستوده
قلب خـــــــــــــــــــــــــــاکی
fazestan
حاج آقا مسئلةٌ
رویای زیبا ...
منتظران مهدی
فروشگاه اینترنتی نشریه ی دوستی شعبه یک
روژمان
تنهایی من
من هیچم
اس ام اس سرکاری اس ام اس نیمه شبی و اس ام اس ضدحال
اس ام اس عاشقانه
دل نوشته های فارغ التحصیلان شمسی پور
بدون سانسور " بیم و امید "
رشته الکترونیک هنرستان حسابی
واقعیتی به نام درس
دبیرستان دخترانه غیر دولتی علوی
همزبانی
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
بهار 92 - دغدغه


لوگوی دوستان



وبلاگ فارسی

جمهوری اسلامی ایران تاکنون شش رئیس جمهور را طی ده دوره تجربه کرده است که سرانجام ششمین نفر در معرض آزمون می‌باشد!
اولین رئیس جمهور نظام جمهوری اسلامی ایران ابوالحسن بنی‌صدر،‌ سرانجامش بدلیل غرور ناشی از رأی مردم و همراهی با منافقین و قرار گرفتن مقابل امام (ره) و نادیده گرفتن مصالح کشور، به خیانت آلوده گشت و مجبور شد با لباس مبدل از کشور فرار کند. وی بیش از سی سال است که به عنوان ضد انقلاب و بازیگری غیرموثر، در خارج از کشور اقامت دارد و گاه و بیگاه در کنار دیگر خائنین به کشور، محل رجوع رسانه‌های بیگانه است.

دومین منتخب مردم برای مسئولیت ریاست جمهوری، محمدعلی رجایی بود که خود را همواره فرزند ملت و مقلد امام معرفی می‌کرد. ریاست جمهوری رجایی علی‌رغم عمر کوتاهی که داشت، سرانجامش به هنر مردان خدا یعنی شهادت آراسته شد و نامش برای همیشه در ردیف پرافتخارترین مسئولان نظام به ثبت رسید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سومین برگزیده مردم برای تصدی ریاست جمهوری بودند. ایشان علی‌رغم برخورداری از 95 درصد آراء مردم که بیشترین در تمام ادوار ریاست جمهوری تاکنون بوده است و به عنوان اولین رئیس جمهوری که دو دوره پیاپی از سوی مردم انتخاب شد، به تعبیر امام "متعهد به اسلام" و "خدمتگزار" این مسئولیت را به فرجام رساندند.
آیت‌ا... خامنه‌ای در جایی گفته بودند: "اگر پس از ریاست جمهوری، امام بگویند مسئول عقیدتی سیاسی یک ژاندارمری در یکی از روستاهای سیستان و بلوچستان باشم، خواهم پذیرفت" ولی اخلاص و ویژگی‌ها و توانمندی‌های بسیار و منحصر بفرد ایشان موجب شد پس از ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی که مصادف با ماههای پایانی دوره دوم ریاست جمهوری ایشان بود، از سوی مجلس خبرگان به عنوان رهبر جمهوری اسلامی ایران برگزیده شوند که همچنان ادامه دارد.

آیت‌ا.. هاشمی رفسنجانی چهارمین رئیس جمهور ایران اسلامی و اولین رئیس جمهور با اختیارات کامل رئیس دولت (بدلیل حذف پست نخست وزیری) و با قدری تسامح، اولین رئیس جمهور دوران پس از دفاع مقدس بود. وی نیز دو دوره پیاپی عهده‌دار این مسئولیت بود و برای اولین بار، برخی دولتمردان کابینه وی خواستار نادیده گرفتن یا تغییر قانون اساسی برای امکان تمدید ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی شدند و این در حالی بود که آراء وی در دور دوم حدود سی درصد کاهش پیدا کرده بود.

هاشمی رفسنجانی دور دوم ریاست جمهوری خود را هم به سلامت به پایان برد و رهبر معظم انقلاب در روز رأی‌گیری برای انتخاب رئیس جمهور دور هفتم فرمودند: "البته خوب، برای شخص من، هیچ‌کس آقای هاشمی رفسنجانی نخواهد شد." نظری که نمی‌دانیم همچنان پابرجاست یا نه!
هاشمی رفسنجانی پس از دوران ریاست جمهوری از سوی رهبر انقلاب اسلامی به ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد که تاکنون ادامه دارد. وی همچنین پس از درگذشت آیت‌ا.. مشکینی در سال 86 از سوی اعضای مجلس خبرگان رهبری به عنوان رئیس این مجلس برگزیده شد اما پس از وقایع سال 88 و با توجه به مواضع وی در ماجرای فتنه، این مسئولیت به عهده آیت‌ا.. مهدوی کنی گذاشته شد و در حال حاضر هاشمی رفسنجانی یک عضو عادی مجلس خبرگان است.
موقعیت آیت‌ا.. هاشمی رفسنجانی در افکار عمومی پس از دوران ریاست جمهوری و خصوصاً پس از تخریب بی‌سابقه از سوی جریان موسوم به اصلاحات (حامیان امروز ایشان) آنچنان کاهش یافت که در انتخابات دور ششم مجلس، ابتدا در ردیف سی‌ام و پس از بازشماری و ابطال صندوق‌های مخدوش در ردیف بیستم قرار گرفت که البته وی با صدور بیانه‌ای از رفتن به مجلس انصراف داد. این موقعیت تنزل یافته تا آنجا ادامه یافت که دو قطبی هاشمی - احمدی‌نژاد، از عوامل اصلی انتخاب محمود احمدی‌نژاد در دو دوره ریاست جمهوری نهم و دهم ارزیابی می‌شود.
ضمناً به نظر می‌رسد تردید جدی در بازسازی موقعیت سردار سازندگی در افکار عمومی از مهمترین عوامل تردید وی، در آمدن یا نیامدن به عرصه رقابت‌های ریاست جمهوری دور یازدهم است.

پنجمین رئیس جمهور برگزیده مردم، حجت‌الاسلام سیدمحمد خاتمی بود. دوران ریاست جمهوری وی به عنوان دوران اصلاحات، شاهد اوج گرفتن فعالیت‌های سیاسی و مطبوعاتی و البته تنش‌ها و التهابات زیاد و زیر پا گذاشتن بسیاری از ارزش‌های انقلاب اسلامی بود. خاتمی هم در آغاز دور دوم ریاست جمهوری خود، با ارائه لایحه "افزایش اختیارات رئیس جمهور" به عنوان یکی از لوایح معروف به "دوقلو" بدنبال افزایش قدرت خود بر خلاف قانون اساسی بود ولی به هر حال سرانجام دوران ریاست جمهوری‌اش را با آرامش و در محبوبیت نسبی به اتمام رساند؛ هر چند انتخاب احمدی‌نژاد پس از وی و در حالیکه همفکران خاتمی نیز در فهرست نامزدهای ریاست جمهوری بودند ثابت کرد مردم از دوران خاتمی و تداوم آنچه اصلاحات خوانده می‌شد خسته و گریزان شده‌اند و خواستار احیای ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی هستند.
فتنه 88 و مواضع خاتمی در کوران این فتنه هم موجب شد نام وی در ردیف دوم سران داخلی فتنه قرار گیرد. به نظر می‌رسد هم اکنون او تلاش می‌کند پل‌های تخریب کرده بدست خود و جریان حامی‌اش با نظام را بازسازی کند و مجدداً به دامن نظام بازگردد لیکن یا بدلیل عدم جسارت او برای پذیرفتن اشتباهاتش یا فشار همفکرانش تاکنون در این بازسازی موفق نبوده است و همچنان در بلاتکلیفی بسر می‌برد.

 

و بالاخره ششمین رئیس جمهور یعنی دکتر محمود احمدی‌نژاد. وی که در رقابت با نامزدهای قدرتمندی چون هاشمی رفسنجانی و در یک ناباوری به ریاست جمهوری رسید، شور و شوق بازگشت به شعارها و ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی خصوصاً عدالت را به جامعه بازگرداند و نویدبخش فضای جدید در کشور شد. شور و شوقی که در دور دوم ریاست جمهوری او بتدریج به سردی گرایید و او را با علامت سوال‌های جدی روبرو ساخت.
چند ماه بیشتر به پایان دور دوم ریاست جمهوری احمدی‌نژاد باقی نمانده است و این سوال قابل طرح است که فرجام احمدی‌نژاد چگونه رقم خواهد خورد؟ و آیا دوران احمدی‌نژاد با اتمام ریاست جمهوری او پایان می‌یابد یا نه؟ اهمیت این سوال‌ها از آنجا ناشی می‌شود که میل احمدی‌نژاد به تداوم دورانش، نه با تغییر قانون اساسی بلکه از طریق انتخاب شدن یکی از نزدیکانش زیاد است.
بخش مهمی از پاسخ این سوال‌ها در گرو نحوه به پایان رساندن این چند ماه است. احمدی‌نژاد می‌تواند در این زمان باقی مانده رفتاری داشته باشد که او را از نظام خارج کند و او هم مانند برخی، برای بازگشت بدنبال راه و چاره باشد و یا به گونه‌ای به پایان برساند که در این چارچوب باقی بماند و علاوه بر اینکه امکان خدمت در عرصه‌های دیگر را پیدا می‌کند بتواند در رقابت‌های بعدی مجدداً خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهد.
رفتار حدوداً نودماهه احمدی‌نژاد در مسئولیت ریاست جمهوری، از او چهره‌ای کمتر قابل پیش‌بینی ارائه کرده است و کنش‌ها و واکنش‌های غیرقابل پیش‌بینی او گاه مثبت و گاه منفی بوده است. به هر حال باید منتظر بود و دید در کمتر از پنج ماه باقی مانده این رفتار غیرقابل پیش‌بینی در جهت مثبت یعنی توجه به مصالح کشور و مردم و تبعیت از رهبری جلوه‌گر می‌شود و یا خدای ناکرده ...

  یاداشت اختصاصی تسنیم که با عنوان  فرجام احمدی‌نژاد از سوی مهدی فضائلی نگاشته شده



نویسنده » صابر . ساعت 10:18 عصر روز چهارشنبه 92 فروردین 21


(( اولین نقطه ضعف او تصور نادرست از مقام ریاست جمهوری است، به این معنا که او فکر می‌کند کسی که در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد و اکثریت آرا را به خود جلب کرد می‌تواند نظریات اقتصادی، فرهنگی و سیاسی خودش را در کشور اجرا کند، در حالی که رئیس‌جمهور مجری سیاست‌های کلی نظام و مصوبات مجلس است نه نظرات شخصی خود.

احمدی‌نژاد قوانین را به میل خود اجرا می‌کند. او به صراحت اعلام کرد قانونی را که خودم منطبق بر قانون اساسی تشخیص بدهم اجرا می‌کنم وگرنه اجرا نمی‌کنم. پافشاری بر نظر خود و بی‌اعتنایی به نظر کارشناسان، نقطه ضعف دیگر ایشان است.

احمدی‌نژاد از افراد مطیع به جای افراد کارآمد استفاده کرد و  نتیجه این شد که نخبگان و شایستگان به حاشیه رفتند به طوری که اکثر مدیران اجرایی او دوستان قدیمی وی مثل برخی از دوستانش در دانشگاه علم و صنعت و یا همکارانش در شهرداری تهران یا استانداری اردبیل هستند.

مسئله لجاجت  نقطه ضعف مهم احمدی‌نژاد است و این امر از جمله در استیضاح کردان، شیخ‌الاسلامی و یا عزل منوچهر متکی ظهور کرد. همه این موارد با تدبیر قابل حل بود اما به خاطر لجاجت وی، به آنها آسیب زد.

وجود توهم توطئه در نزد احمدی‌نژاد  به گونه‌ای است که رئیس‌جمهور معتقد است قوه قضاییه و مقننه و شخصیتهایی مثل آقای هاشمی علیه ایشان توطئه می‌کنند در حالی که در عالم واقعیت این طور نیست.

در مبارزه با مفاسد اقتصادی، احمدی‌نژاد اعلام کرد کابینه خط قرمز است و این برای یک رئیس‌جمهور نقطه ضعف محسوب می‌شود.

نپذیرفتن اشتباه و خودداری از عذرخواهی نقطه ضعف دیگر احمدی‌نژاد است  حتی یک مورد سراغ نداریم که او اشتباه دولت خود را پذیرفته و از مردم عذرخواهی کرده باشد. همیشه دولت خود را پاک‌ترین و کارآمدترین و سایر«ترین»ها در طول تاریخ معرفی کرده است.

مشایی و احمدی‌نژاد نظارت دولت اسلامی بر امور فرهنگی و به عبارت دیگر بخشی از امر به معروف و نهی از منکر را که وظیفه دولت اسلامی است قبول ندارند. رفتار ایشان در مقابل قانون عفاف و حجاب شاهدی بر این مدعاست.

گرایش‌های فکری نادرست، نقطه ضعف دیگر اوست، مانند ترویج تز مکتب ایران به جای مکتب اسلام، یا برداشت غلط از وحدت ادیان به طوری که می‌گوید اسلام چیزی جز آزادی و توحید و عدالت و عشق و محبت به همه انسانها نیست و مرزی میان اسلام و مسیحیت و یهودیت و سایر ادیان وجود ندارد، در نتیجه بسیاری از احکام اسلام ساقط می‌شود.

به طور کلی وی بیش از میل طبیعی دولتها تمایل به استبداد دارد. منحل کردن سازمان برنامه و بودجه در همان ابتدای دولت نهم دلیلی بر این مدعاست. همچنین ایشان از هر وسیله‌ای برای رسیدن به هدف استفاده می‌کند همان طور که در مناظره انتخاباتی مشاهده کردیم.

تزلزل و عدم ثبات در مواضع احمدی‌نژاد  از عیوب دیگر اوست برای مثال او قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را کاغذ‌پاره‌ای بیش ندانست اما بعدها که به مشکل اقتصادی برخورد کرد ریشه همه نابسامانی‌ها را تحریم‌ها دانست.

ناتوانی در جذب گروه‌های سیاسی، نداشتن انضباط مالی، اجرای پروژه‌ها بدون توجه کافی به استانداردها، کم‌توجهی به نظرات روحانیون و مراجع تقلید را از دیگر ضعف‌های احمدی‌نژاد است.احساس خودکفایی در شناخت اسلام و اظهارنظر درباره مسائل اسلامی را نقطه ضعف دیگر احمدی‌نژاد است که آن  متأثر از افکار مشائی  می باشد، مانند مطرح کردن مسئله رجعت درباره چاوز)) خبرگزاری مهر

 



نویسنده » صابر . ساعت 5:21 عصر روز دوشنبه 92 فروردین 19


دومین عضو باند استانداری اردبیل آمادگی خود را برای کاندیداتوری ریاست جمهوری اعلام کرد.نیکزاد که دو سال گذشته خیلی آقای دوربینی شده بود با این اعلام هیچ کس را متعجب نکرد.وقتی که خبرنگار تلویزیون از او در موردی سوال پرسید جوابی که داد گرد وخاک روی کفشش بود. شکر خدا آقا محمود علیرغم بهاری بودنش فهمیده که بهار او زود خزان شده و امکان تایید مشایی وجود ندارد به همین جهت مجبور شد مهره دوم خود یعنی نیکزاد را رو کند. آقای دوربینی که هر روز به بهانه ای در تلویزیون قابل مشاهده است ، بهتر است گرد وخاکهای روی کفشش را پاک کند که انشا ا... این دوره مردم هم آنان که به احمدی نژاد رای داده اند و هم آنان که به قولی خس و خاشاک بودند می دانند سیستم بد ترکیب محمودیسم تمام شده است.و طرحی نو باید انداخت...



نویسنده » صابر . ساعت 7:16 عصر روز یکشنبه 92 فروردین 11


   1   2      >